Zonnepanelen op een stal

Heeft u een agrarisch bedrijf? En heeft u er weleens over nagedacht om zonnepanelen te plaatsen op het dak van de stal? Het dak van een stal leent zich namelijk perfect voor het monteren van zonnepanelen. U zult versteld staan van de kosten die u zou kunnen besparen op uw energieverbruik. Een stal heeft vaak een groot oppervlak en ook de ligging van een stal, met rondom lage velden, is vaak erg gunstig. Het maakt niet uit of de stal een plat dak of een schuin dak heeft. De monteurs van Valk Solar monteren de zonnepanelen vakkundig op het dak van elke stal.

Vrijblijvend een offerte op maat voor zonnepanelen op uw stal?

  Ja, dat wil ik  

  • Vakkundige montage door specialisten
  • Advies op maat voor uw situatie
  • Bijdragen aan duurzame energie
  • Besparing op jaarlijkse energierekening

Is het dak van uw stal geschikt?

Het voordeel van zonnepanelen op het dak is het feit dat de zonnepanelen geen beslag leggen op de beschikbare ruimte rondom de stal. Om te bepalen welke zonnepanelen voor uw stal geschikt zijn, bekijken we de ligging en de belastbaarheid van het dak. Gaat het om een oude stal? Dan is het van groot belang dat we berekenen of het dak bestand is tegen het extra gewicht van de zonnepanelen. Om u een passend advies te geven, komen we graag bij u langs om de situatie en uw wensen in kaart te brengen.

Profiteer van Fiscale voordelen

Denkt u er als ondernemer over om zonnepanelen aan te schaffen? Dan is het goed om te weten dat er flink wat fiscale voordelen zijn voor bedrijven. Naast de besparing op uw jaarlijkse energiekosten, kunt u de investering tevens afschrijven over een bepaalde termijn. Bovendien kunt u in aanmerking komen voor verschillende subsidies. Bij Valk Solar informeren wij u graag over de mogelijke financiële voordelen voor uw bedrijf. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vakkundige montage van zonnepanelen op een stal

Het monteren van zonnepanelen op een stal is vakwerk. Wij raden u dan ook aan om dit over te laten aan de monteurs van Valk Solar. Zij zijn gespecialiseerd en zorgen voor vakkundige en veilige installatie van uw zonnepanelen. Met hun expertise zullen zij uw zonnepanelen zonder problemen stevig monteren zodat zij bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.


Bent u er klaar voor om zonnepanelen te kopen?

Laat het ons weten, dan helpen we u met plezier verder. Vanzelfsprekend verzorgen wij het hele plaatje voor u. Van eerlijk, onafhankelijk advies en professionele installatie tot onderhoud en reparatie. We zorgen ervoor dat u er geen omkijken naar heeft.

 

Valk Solar werkt met zonnepanelen van de volgende merken: