Zonnepanelen op een bedrijfspand

In bedrijven, winkels, showrooms, scholen en kantoren wordt dagelijks veel stroom gebruikt. U zult niet de enige ondernemer zijn die schrikt van de energierekening. Voor bedrijven is het dan ook erg interessant om te investeren in zonnepanelen. Behalve besparing op die torenhoge energiefacturen, draagt het bij aan een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Zo laat u zien dat u een steentje bijdraagt aan het terugdringen van het klimaatprobleem.

Vrijblijvend een offerte op maat voor zonnepanelen op uw bedrijfspand?

  Ja, dat wil ik  

  • Bespaar op jaarlijkse energiekosten
  • Kom in aanmerking voor fiscale voordelen en subsidies
  • Draag een steentje bij aan duurzaam ondernemen

Is het dak van uw bedrijfspand geschikt voor zonnepanelen?

In principe kunnen zonnepanelen worden geïnstalleerd op alle soorten daken. Maar om te bepalen welke toepassing het meest geschikt is, kijken we bij Valk Solar onder andere naar het materiaal van het dak. Het plaatsen van zonnepanelen kan op dakpannen, metaal, golfplaten en bitumen. De experts van Valk Solar bekijken de ligging van het dak en de aanwezigheid van omliggende obstakels die schaduw veroorzaken op de zonnepanelen. Denk bijvoorbeeld aan bomen, omliggende gebouwen, etc. Veel schaduw gaat ten koste van het rendement en voor het maken van een gepaste offerte is deze informatie voor ons van belang. Er zijn veel verschillende soorten toepassingen voor op zowel schuine als op platte daken. Voor elk soort dak hebben we bij Valk Solar een passende oplossing.

Voor het beste rendement is het van belang dat de zonnepanelen richting zuiden of zuidwesten geplaatst kunnen worden. Is dat niet mogelijk? Dan kijken we natuurlijk naar de meest gunstige alternatieven. Ook is het mogelijk te kiezen voor meedraaiende zonnepanelen.

We komen graag bij u langs om te bepalen welke toepassing het meest geschikt is voor uw bedrijfspand.

Profiteer van Fiscale voordelen

Denkt u er als ondernemer over om zonnepanelen aan te schaffen? Dan is het goed om te weten dat er flink wat fiscale voordelen zijn voor bedrijven. Naast de besparing op uw jaarlijkse energiekosten, kunt u de investering tevens afschrijven over een bepaalde termijn. Bovendien kunt u in aanmerking komen voor verschillende subsidies. Bij Valk Solar informeren wij u graag over de mogelijke financiële voordelen voor uw bedrijf. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vakkundige montage van zonnepanelen op uw bedrijfspand

Bij Valk Solar nemen wij het gehele proces voor u uit handen. Van het monteren van de zonnepanelen tot het moment dat u de omgevormde netstroom kunt gebruiken. Onze vakkundige installateurs zorgen ervoor dat uw lampen, computers, servers en andere systemen stroom krijgen. Indien u wenst, zult u daar zo min mogelijk omkijken naar hebben.

Bent u er klaar voor om te investeren in zonnepanelen?

Laat het ons weten, dan helpen we u met plezier verder. Vanzelfsprekend verzorgen wij het hele plaatje voor u. Van eerlijk advies en professionele installatie tot onderhoud en reparatie.


Valk Solar werkt met zonnepanelen van de volgende merken: