ZONNEPANELEN KOPEN?

De meeste klanten kiezen ervoor om zonnepanelen op het dak van hun woning, bedrijfspand, loods, stal of kas te laten installeren. Het oppervlak van een dak is vaak groot en bovendien vangen de zonnepanelen daar veel zonlicht. Zonnepanelen kunnen zowel op een plat dak als op een schuin dak worden geplaatst. Maar ook montage aan een wand behoort tot de mogelijkheden. Wilt u bijdragen aan duurzame energie middels zonnepanelen? Wij bekijken uw situatie en geven u graag advies.

Een offerte ontvangen voor zonnepanelen?

  Ja, stuur mij een offerte  

  • Besparen op uw zakelijke energierekening
  • Vakkundige en eerlijk advies op maat
  • Jarenlange ervaring
  • Professionele installatie, onderhoud en reparatie

Waar wilt u zonnepanelen toepassen?

Zonnepanelen kunnen op diverse plaatsen worden bevestigd. De beste keuze is afhankelijk van meerdere factoren waarover wij u kunnen informeren. Lees meer over de volgende toepassingen:

Behaal het hoogste rendement met uw zonnepanelen

Misschien heeft u al nagedacht over de ideale locatie voor de zonnepanelen die u wilt installeren. Bepalend voor de toepassing is de hoeveelheid zonnepanelen die u nodig heeft om in uw behoefte te voorzien. Valk Solar helpt u graag bij een berekening hiervan. Wanneer we weten hoeveel zonnepanelen u graag wilt aanschaffen, bekijken we samen welke plek het meest geschikt is om de panelen te installeren. We houden rekening met verschillende factoren, zoals:

  • Oriëntatie: het zuiden kent (in Nederland) de meeste zonuren. Zonnepanelen die op het zuiden of zuidwesten geïnstalleerd zijn, zullen het hoogste rendement halen.
  • Schaduw: vanzelfsprekend dienen zonnepanelen zoveel mogelijk licht te vangen. Schaduw verlaagt het rendement en willen we daarom zoveel mogelijk voorkomen.
  • Belastbaarheid: afhankelijk van de hoogte van uw pand of huis, kunnen zonnepanelen veel wind vangen. We kunnen extra ballast installeren, maar het oppervlak waar we de panelen monteren, moet dit extra gewicht wel kunnen dragen.

 

Wat moet u checken voordat u zonnepanelen aanschaft?

Het is van groot belang dat het dak waarop u de zonnepanelen wilt plaatsen uw eigendom is. Huurt u een bedrijfspand? Dan raden wij aan om het plaatsen van de zonnepanelen eerst te overleggen met de verhuurder/eigenaar van het pand. Uiteraard is het noodzakelijk dat het bedrijf is aangesloten op het elektriciteitsnetwerk.


Zonder zorgen uw zonnepanelen installeren

De monteurs van Valk Solar komen de zonnepanelen zorgvuldig en vakkundig installeren. U heeft daar zo min mogelijk omkijken naar. Zij leggen u duidelijk uit hoe alles werkt en bij storingen kunt u ons altijd bellen. De storingsdienst komt naar u toe voor reparatie en/of onderhoud.


Bent u klaar voor zonne-energie?

Laat het ons weten, dan helpen we u met plezier verder. U kunt zich ook verder inlezen op deze website. Zo leest u bijvoorbeeld over de verschillende soorten zonnepanelen en vertellen wij u over installatie en onderhoud.

 

Valk Solar werkt met zonnepanelen van de volgende merken: