Polykristallijn zonnepanelen

U wilt uw energierekeningen reduceren middels zonnepanelen, maar u kan door de bomen het bos niet meer zien. Bij Valk Solar geven we u graag advies op maat. Bij Valk Solar kunt u kiezen voor polykristallijn zonnepanelen. Deze panelen hebben een korter productieproces en zijn daarom ook iets goedkoper in aanschaf dan de monokristallijn zonnepanelen. Polykristallijn panelen zijn iets groter en kunnen een hoog rendement halen.

Vrijblijvend een offerte op maat voor polykristallijn zonnepanelen?

  Ja, dat wil ik  

  • Vakkundige installatie door professionals
  • Advies op maat voor uw situatie
  • Hoog rendement
  • Geschikt voor grotere oppervlakten

Wat is een polykristallijn zonnepaneel?

Het verschil tussen monokristallijn en polykristallijn zonnepanelen heeft vooral te maken met het productieproces. De zonnecellen in het paneel zijn gemaakt van silicium. Dit is een van de meest voorkomende elementen op aarde en zit met name in zand. Bij polykristallijn zonnepanelen wordt het silicium, nadat dit gesmolten is, afgekoeld en vormt het natuurlijke kristallen (zoals ijskristallen) die willekeurig door elkaar liggen. Dan wordt er een blok van gemaakt. Uit dit geheel worden de cellen gezaagd die we gebruiken in de zonnepanelen.

Waarom kiezen voor polykristallijn zonnepanelen?

Waarom mensen kiezen voor polykristallijn zonnepanelen, is vaak een kwestie van smaak, kosten en ruimte. De polykristallijn zonnepanelen zijn wat meer blauw-paars van kleur en ietsje goedkoper. Polykristallijn zonnepanelen zijn vaak wat groter dan monokristallijn zonnepanelen. Uit verschillende testen is gebleken dat het rendement en de opbrengsten van beide soorten zonnepanelen niet veel van elkaar verschillen. Indien u veel ruimte heeft, kunnen polykristallijn zonnepanelen een prima keuze zijn.

Advies op maat

U heeft de informatie op deze website zorgvuldig gelezen, maar u weet nog niet goed waar uw voorkeur naar uitgaat? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Valk Solar. We helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw situatie.

Vakkundige montage van polykristallijn zonnepanelen

Het monteren van polykristallijn zonnepanelen is vakwerk. Wij raden u dan ook aan om dit over te laten aan de monteurs van Valk Solar. Zij zijn gespecialiseerd en zorgen voor vakkundige en veilige installatie van uw zonnepanelen. Met hun expertise zullen zij uw zonnepanelen zonder problemen stevig monteren zodat zij bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

Bent u er klaar voor om zonnepanelen te kopen?

Laat het ons weten, dan helpen we u met plezier verder. Vanzelfsprekend verzorgen wij het hele proces voor u. Van eerlijk advies en professionele installatie tot onderhoud en reparatie. We zorgen ervoor dat u er geen omkijken naar heeft.

 

Valk Solar werkt met zonnepanelen van de volgende merken: