Glas-glas zonnepanelen

Voor een langere levensduur kiezen mensen vaak voor glas-glas zonnepanelen. Het zonnepaneel bestaat dan uit een laag glas, een laag met zonnecellen en vervolgens weer een laag glas. Dat zorgt ervoor dat het paneel beter bestand is tegen weersomstandigheden en daardoor langere levensduur heeft. Heeft u een groot budget, dan raden wij de glas-glas zonnepanelen aan.

Vrijblijvend een offerte op maat voor gas-glas zonnepanelen?

  Ja, dat wil ik  

  • Zeer hoog rendement
  • Lange levensduur
  • Minder verlies van capaciteit
  • Vakkundige montage en installatie
  • Advies op maat voor uw situatie

Wat is een glas-glas zonnepaneel?

Een zonnepaneel bestaat uit een laag glas (bovenzijde), een laag zonnecellen en aan de achterzijde een kunststoffolie. Bij een glas-glas zonnepaneel worden de zonnecellen aan beide kanten beschermd door glas. Dit beschermt de zonnecellen tegen vocht en temperatuurverschillen. Dit zorgt ervoor dat het zonnepaneel minder vermogen verliest in de loop der jaren en daarom ook een langere levensduur heeft.

Waarom kiezen voor glas-glas zonnepanelen?

Glas-glas zonnepanelen beschermen de zonnecellen beter tegen diverse weersomstandigheden en mechanische spanningen. Dankzij deze bescherming verliezen ze, in tegenstelling tot ‘gewone’ zonnepanelen, weinig/geen vermogen. Een glas-glas zonnepaneel kan na 30 jaar nog 87% vermogen hebben. Daarom kunnen glas-glas zonnepanelen op den duur 25 procent meer opbrengst opleveren. Eigenlijk zijn glas-glas zonnepanelen de beste, maar daarom hebben ze ook een hoger prijskaartje.

Advies op maat

Bij Valk Solar adviseren we glas-glas zonnepanelen, omdat onze ervaring met deze panelen goed is en in de loop der tijd bewezen is dat zij een langere levensduur hebben. Maar wij realiseren ons terdege dat niet elke klant hetzelfde budget te besteden heeft. Daarom geven we elke klant advies op maat. Onze specialisten helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw situatie, wensen en behoeften.

Vakkundige montage van glas-glas zonnepanelen

Het monteren van zonnepanelen is vakwerk. Wij raden u dan ook aan om dit over te laten aan de monteurs van Valk Solar. Zij zijn gespecialiseerd en zorgen voor vakkundige en veilige installatie van uw zonnepanelen. Met hun expertise zullen zij uw zonnepanelen zonder problemen stevig monteren zodat zij bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

Bent u er klaar voor om zonnepanelen te kopen?

Laat het ons weten, dan helpen we u met plezier verder. Vanzelfsprekend verzorgen wij het hele plaatje voor u. Van eerlijk advies en professionele installatie tot onderhoud en reparatie. We zorgen ervoor dat u er geen omkijken naar heeft.

 

Valk Solar werkt met zonnepanelen van de volgende merken: