VALK SOLAR – SPECIALIST IN ZONNEPANELEN EN SYSTEMEN

Zonnepanelen vervullen een steeds grotere rol in de energieproductie in Nederland. Dat is niet voor niets. Steeds meer mensen zien de financiële voordelen in van zonnestroom en daarom is het aantal huishoudens met zonnepanelen de laatste jaren flink gestegen.

Valk Solar volgt de ontwikkelingen op de voet. Het draait bij ons dan ook altijd om zorgvuldig en eerlijk advies als het gaat om zonne-energie en zonnepanelen. Als echte specialisten op dit gebied voorzien we al jarenlang tevreden klanten. We werken dag in, dag uit met hetzelfde doel: onze klanten alle zorgen uit handen nemen. Van advies en installatie tot en met onderhoud en reparatie.

Valk Klimaat Groep

Valk Solar maakt onderdeel uit van het gerenommeerde bedrijf Valk Klimaat Groep. Alle onderliggende bedrijven richten zich op diverse vakgebieden. De focus ligt hierdoor per bedrijf op één specialisatie. Hiermee waarborgen we de kwaliteit van onze dienstverleningen en kunnen we gehoor geven aan ons innovatieve karakter; altijd gericht op vernieuwing en verbetering.

De Valk Klimaat Groep bestaat uit:

  • Valk Airco – airconditioning en warmtepompen
  • Valk Solar – pv installaties en zonneboilers
  • Valk Beheer – technisch vastgoed management