Zonnepanelen op een loods

In Nederland kiezen veel bedrijven voor zonnepanelen op het dak van een loods of bedrijfshal. Loodsen zijn bij uitstek een prima plek om zonnepanelen te plaatsen. Het dak van een bedrijfshal biedt veel ruimte en bovendien is de ligging op een industrieterrein vaak gunstig. Zonnepanelen kunnen zonder problemen op uw loods worden bevestigd, of deze nu een schuin dak of plat dak heeft. Omdat in een loods vaak veel bedrijvigheid plaatsvindt en daarmee ook veel stroom wordt gebruikt, kunt u flink besparen op uw energierekening.

Vrijblijvend een offerte op maat voor zonnepanelen op uw loods?

  Ja, dat wil ik  

  • Vakkundige montage door specialisten
  • Advies op maat voor uw situatie
  • Bijdragen aan duurzame energie
  • Besparing op jaarlijkse energierekening

Is het dak van uw loods geschikt?

Het dakoppervlak van een loods is vaak groot en biedt daarmee veel ruimte voor het plaatsen van zonnepanelen. Hoeveel zonnepanelen er geplaatst zullen worden, is uiteraard volledig afhankelijk van uw wensen en behoeften. Voor elk soort dak heeft Valk Solar een geschikte toepassing. Ook voor uw loods of bedrijfshal. We komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en gericht advies te geven. Daarbij letten we uiteraard op de ligging van het dak, maar ook op eventuele obstakels die schaduw kunnen veroorzaken op de zonnepanelen.

Profiteer van Fiscale voordelen

Denkt u er als ondernemer over om zonnepanelen op uw bedrijfshal of loods te plaatsen? Dan is het goed om te weten dat er flink wat fiscale voordelen zijn voor bedrijven. Naast de besparing op uw jaarlijkse energiekosten, kunt u de investering tevens afschrijven over een bepaalde termijn. Bovendien kunt u in aanmerking komen voor verschillende subsidies. Bij Valk Solar informeren wij u graag over de mogelijke financiële voordelen voor uw bedrijf. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vakkundige montage van zonnepanelen op het dak van een loods

Het monteren van zonnepanelen op een loods is vakwerk. Wij raden u dan ook aan om dit over te laten aan de monteurs van Valk Solar. Zij zijn gespecialiseerd en zorgen voor vakkundige en veilige installatie van uw zonnepanelen. Met hun expertise zullen zij uw zonnepanelen zonder problemen stevig monteren zodat zij bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

Bent u er klaar voor om zonnepanelen te kopen?

Laat het ons weten, dan helpen we u met plezier verder. Vanzelfsprekend verzorgen wij het hele plaatje voor u. Van eerlijk, onafhankelijk advies en professionele installatie tot onderhoud en reparatie. We zorgen ervoor dat u er geen omkijken naar heeft.

 

Valk Solar werkt met zonnepanelen van de volgende merken: