Met de service van Valk Solar zit u er altijd warm bij.

Als u al zonnepanelen heeft, hoeven wij u de voordelen hiervan niet meer uit te leggen. Dankzij uw zonnepanelen wekt u altijd uw eigen energie op en neemt u uw verantwoordelijkheid voor duurzaam ondernemen. Bovendien bespaart u jaarlijks veel kosten op uw energierekening. Maar… dan moeten de zonnepanelen wel naar behoren werken! Ondanks de garantie die wij geven op onze zonnepanelen, is onderhoud niet te voorkomen. U kunt ons altijd bellen en uiteraard tegen lage kosten.

Direct een offerte aanvragen voor onderhoud aan uw zonnepanelen?

  Ja, dat wil ik  

  • Professioneel en eerlijk bedrijf
  • Gespecialiseerd in zonnepanelen
  • Jarenlange ervaring
  • Voordelige contracten voor onderhoud

Uw zonnepanelen laten onderhouden?

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we bij Valk Solar precies wat we doen en hoe we problemen met uw zonnepanelen moeten oplossen. Voor o.a. deze toepassingen kunt u bij ons terecht voor onderhoud:

Onderhoud van uw zonnepanelen

De investering in zonnepanelen is fors. Goed onderhoud aan uw zonnepanelen vraagt daarom om specialisten. Met goed onderhoud door een gespecialiseerd bedrijf zorgt voor een optimaal rendement van uw zonnepanelen en een langere levensduur. U kunt het onderhoud aan uw zonnepanelen met een gerust hart aan ons overlaten. Met onze brede expertise zorgen wij ervoor dat u er geen omkijken naar heeft.

De kosten voor het laten onderhouden van uw zonnepanelen zijn overzichtelijk. We kunnen u een op maat gemaakt onderhoudscontract aanbieden waarin exact staat wat we doen, hoe vaak dit nodig is en tegen welke prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan!

Valk Solar werkt met zonnepanelen van de volgende merken: