Zonnepanelen installeren? Laat dit over aan de specialisten van Valk Solar.

Als u besloten heeft te investeren in zonnepanelen, dan kunt u deze met een gerust hart door ons laten installeren. Zo bent u ervan verzekerd dat alles correct gebeurt. Wel zo fijn, want u wilt natuurlijk optimaal kunnen profiteren van deze investering. Wij zorgen er met onze jarenlange ervaring voor dat de zonnepanelen nauwkeurig worden geïnstalleerd en gemonteerd. We gaan niet weg voordat deze uitgebreid getest zijn. Service met een hoofdletter S!

Offerte ontvangen voor het laten installeren van zonnepanelen?

  Stuur mij een offerte  

  • Professioneel en eerlijk advies
  • Gespecialiseerd in zonne-energie
  • Jarenlange ervaring
  • Kleine en grote opdrachten

Waar wilt u zonnepanelen laten monteren?

Met zonnepanelen voorziet u in uw eigen stroomvoorziening. Dit is zowel goed voor het milieu als voor uw eigen portemonnee. Bij Valk Solar geven wij u graag passend advies op basis van uw situatie, wensen en behoeften.

Lees meer over de verschillende toepassingen:

De prijs van het laten installeren van uw airco

Naast de aanschafprijs van zonnepanelen, wilt u natuurlijk ook weten wat het kost om de zonnepanelen te laten monteren en installeren. U kunt zich voorstellen dat er geen standaard antwoord is op die vraag. Het is sterk afhankelijk van uw situatie en de materialen die we nodig hebben voor professionele montage.

Uiteraard maken we graag een compleet kostenoverzicht voor u zodat u weet waar u aan toe bent. Vraag daarom gerust een offerte aan als u in grote lijnen weet wat u wilt. Heeft u eerst meer informatie en/of een eerlijk advies nodig? Neem dan gerust contact op. Dan kunnen we samen uw situatie en wensen in kaart brengen en u zo goed mogelijk adviseren. Wanneer we hierover meer duidelijkheid hebben, kunnen we u vrijblijvend voorzien van een passend voorstel.

Maak gebruik van onze expertise en laat ons het hele plaatje verzorgen. Van eerlijk advies en professionele installatie tot voordelig onderhoud en reparatie. Daar heeft u geen omkijken naar!

Valk Solar werkt met zonnepanelen van de volgende merken: