DE JUISTE KEUZE OP BASIS VAN HET BESTE ADVIES

Zonnepanelen veroveren ons land. Steeds meer bedrijven en huishoudens investeren in zonnepanelen, en daarmee in behoud van onze aarde. U bent ondernemer en wilt ook graag besparen op uw hoge energierekening, maar er is zoveel keuze dat u door de bomen het bos niet meer kunt zien. Bij Valk Solar kunnen wij u helpen met advies op maat voor uw situatie.

Er zijn veel verschillende zonnepanelen: polykristallijn, monokristallijn en glas-glas zonnepanelen. Het zegt u waarschijnlijk niet heel veel en daarom zullen we u op deze website zo goed mogelijk informatie geven over de verschillen tussen deze zonnepanelen.

Een offerte ontvangen voor zonnepanelen?

Ja, stuur mij een offerte

  • Besparen op uw zakelijke energierekening
  • Vakkundige en eerlijk advies op maat
  • Jarenlange ervaring
  • Professionele installatie, onderhoud en reparatie

Verschillende soorten zonnepanelen

Bij Valk Solar werken we met drie verschillende soorten zonnepanelen. Welk soort paneel u kiest, is helemaal afhankelijk van uw situatie, wensen, budget en het oppervlak waar u de zonnepanelen zou willen monteren. Hierbij is het belangrijk om na te denken over de prijs, kwaliteit en het rendement dat u op jaarbasis kunt behalen.

Bij Valk Solar werken we met monokristallijn, polykristallijn en glas-glas panelen. Het soort paneel wordt voornamelijk bepaald door het materiaal waar de zonnecellen van vervaardigd zijn. De meest voorkomende panelen zijn de monokristallijn en de polykristallijn zonnepanelen. De glas-glas zonnepaneel is vrij nieuw. Zoals de naam al aangeeft, ligt dit paneel tussen twee glaslagen.

 

Voor- en nadelen

 

Monokristallijn zonnepaneel:

Voordeel:
+ Zeer hoog rendement.
+ Door hoog rendement is minder ruimte nodig en daarom geschikt voor kleinere oppervlakten.

Nadeel:
- Duurder dan polykristallijn.

Polykristallijn zonnepaneel:

Voordeel:
+ Goedkoper dan monokristallijn en glas-glas.
+ Hoog rendement.
+ Geschikt voor grotere oppervlakten.

Nadeel:
x

Glas-glas zonnepaneel:

Voordeel:
+ Zeer hoog rendement.
+ Door hoog rendement is minder ruimte nodig en daarom geschikt voor kleinere oppervlakten.
+ Langere levensduur dankzij beschermend glas aan beide kanten.
+ Weinig vermogensverlies in de loop der jaren.

Nadeel:
- Duurder dan de monokristallijn en polykristallijn zonnepanelen.

Vakkundige montage van zonnepanelen

Het monteren van zonnepanelen is vakwerk. Wij raden u dan ook aan om dit over te laten aan de monteurs van Valk Solar. Zij zijn gespecialiseerd en zorgen voor vakkundige en veilige installatie van uw zonnepanelen. Met hun expertise zullen zij uw zonnepanelen zonder problemen stevig monteren zodat zij bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

Bent u er klaar voor om zonnepanelen te kopen?

Laat het ons weten, dan helpen we u met plezier verder. Vanzelfsprekend verzorgen wij het hele plaatje voor u. Van eerlijk advies en professionele installatie tot onderhoud en reparatie. We zorgen ervoor dat u er geen omkijken naar heeft.

 

Valk Solar werkt met zonnepanelen van de volgende merken: