Monokristallijn zonnepanelen

Wanneer u heeft besloten om zonnepanelen aan te schaffen, komt het keuzeproces. Er is veel keuze en het valt niet altijd mee om een weloverwogen beslissing te nemen. Bij Valk Solar hebben we verschillende soorten zonnepanelen, waaronder monokristallijn zonnepanelen. We geven graag advies op maat en bekijken samen welke soort zonnepanelen bij uw wensen en behoeften passen.

Vrijblijvend een offerte op maat voor monokristallijn zonnepanelen?

  Ja, dat wil ik  

  • Advies op maat voor uw situatie
  • Zeer hoog rendement
  • Geschikt voor kleinere oppervlakten
  • Professionele montage en installatie

Wat is een monokristallijn zonnepaneel?

Het verschil tussen monokristallijn en polykristallijn zonnepanelen heeft vooral te maken met het productieproces. De zonnecellen van een monokristallijn paneel zijn gemaakt van silicium. Dit is een van de meest voorkomende elementen op aarde en zit met name in zand. Bij monokristallijn zonnepanelen staan alle kristallen in dezelfde lijn. Dit heeft te maken met de manier waarop het silicium wordt gesmolten en verwerkt.

Waarom kiezen voor monokristallijn zonnepanelen?

De keuze voor monokristallijn zonnepanelen heeft vaak te maken met de kleur, de grootte van het zonnepaneel en de kostprijs. Een monokristallijn zonnepaneel is meestal wat donkerder (zwart/donker blauw) van kleur. Doordat de zonnecellen in dezelfde lijn staan, zijn ze effectiever en hebben dus ook een hoger rendement. U heeft minder ruimte nodig voor hetzelfde rendement. Indien u minder ruimte heeft, kunnen monokristallijn zonnepanelen daarom een goede keuze zijn. Wanneer u een budgettaire keuze maakt, is het goed om te weten dat monokristallijn zonnepanelen duurder zijn.

Advies op maat

Gaat uw voorkeur naar monokristallijn zonnepanelen, maar bent u er nog niet helemaal zeker van? Voor vakkundig advies kunt u altijd contact opnemen met de specialisten van Valk Solar. We helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw situatie.

Vakkundige montage van monokristallijn zonnepanelen

Het monteren van zonnepanelen is vakwerk. Wij raden u dan ook aan om dit over te laten aan de monteurs van Valk Solar. Zij zijn gespecialiseerd en zorgen voor vakkundige en veilige installatie van uw zonnepanelen. Met hun expertise zullen zij uw zonnepanelen zonder problemen stevig monteren zodat zij bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

Bent u er klaar voor om zonnepanelen te kopen?

Laat het ons weten, dan helpen we u met plezier verder. Vanzelfsprekend verzorgen wij het hele plaatje voor u. Van eerlijk advies en professionele installatie tot onderhoud en reparatie. We zorgen ervoor dat u er geen omkijken naar heeft.

 

Valk Solar werkt met zonnepanelen van de volgende merken: