VALK SOLAR – SPECIALIST IN ZONNEPANELEN EN SYSTEMEN

Bij Valk Solar draait het om het beste advies op maat voor installatie van uw zonnepanelen. Al jarenlang voorzien we klanten van op maat gemaakte oplossingen voor hun zonne-energie middels zonnepanelen. Grote of kleine opdrachten; voor ons maakt het geen verschil. We hebben maar één doel voor ogen: de zorgen van onze klanten uit handen nemen; van advies en installatie tot en met onderhoud en reparatie van zonnepanelen.

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

In Nederland is men zich er steeds meer van bewust dat duurzame energie belangrijk is voor behoud van de aarde en het voorkomen van natuurrampen. Zonnepanelen veroveren ons land en steeds meer mensen investeren in zonnepanelen. Buiten het feit dat het goed is voor de natuur, bespaart u ook veel kosten op uw energierekening.

Energiebesparingsplicht 2023

Vanaf 1 juli 2023 is de energiebesparingsplicht van kracht. Maar wat houdt dat eigenlijk in? Het Activiteitenbesluit milieubeheer verplicht bedrijven en instellingen om alle energiebesparende maatregelen uit te voeren met een terugverdientijd van 5 jaar of minder. Deze verplichting geldt voor locaties van bedrijven en instellingen die per jaar minstens 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas(equivalent) verbruiken. Bovendien dient er elke 4 jaar rapportage plaats te vinden. Maar welke maatregelen vallen nu precies onder de energiebesparingsplicht? Hiervoor is een Erkende Maatregelenlijsten voor energiebesparing opgesteld, waarin ook het investeren in een zonnestroominstallatie vermeld staat. Hier kunnen wij van Valk Klimaat Groep u natuurlijk mee helpen! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand, neem dan vooral contact met ons op. 

  • Gespecialiseerd in zonne-energie en zonnepanelen

  • Elke mogelijke toepassing voor het beste resultaat

  • Eerlijk en uitgebreid advies

Waar wilt u zonnepanelen toepassen?

Zonnepanelen kunnen op diverse plaatsen worden bevestigd. De beste keuze is afhankelijk van meerdere factoren waarover wij u kunnen informeren.

Lees meer over de volgende toepassingen:

Wij zijn ook specialist in airco's,
warmtepompen & luchtbehandeling.

valkairco.nl

Een offerte ontvangen voor zonnepanelen?

Zonnepanelen kopen en installeren? Dan wel bij een specialist!

U wilt bijdragen aan de productie van duurzame energie. Als particulier, op kantoor, in uw winkel, tuinbouwbedrijf, loods of elders. Waar dan ook, zonnepanelen dragen bij aan een beter milieu en zijn ook nog eens goed voor uw portemonnee. Valk Solar is als installatiebedrijf gespecialiseerd in zonnepanelen, omvormers en montage. We voorzien veel klanten van zonne-energiesystemen. Onze expertise is heel breed en we zijn bekend met de voor-en nadelen van diverse merken. Dat stelt ons in staat om u te adviseren in welke zonnepanelen en welke toepassing voor uw situatie het meest geschikt is. 

Zonne-energie omzetten in netstroom

De zonnepanelen op het dak of het terrein van uw bedrijf of woning vangen zonlicht op. De zonnepanelen bevatten cellen die de zonne-energie omzetten in elektriciteit. Wanneer u zonnepanelen aanschaft, gaat dit altijd gepaard met de aanschaf van een omvormer. Een omvormer is onmisbaar bij een zonnepaneleninstallatie en zet de energie die de zonnepanelen opwekken (gelijkstroom), om in wisselstroom van het juiste voltage. Op die manier kunt u de opgewekte energie gebruiken in de vorm van stroom voor elektrische apparaten.

Reparatie, onderhoud en storing aan uw zonnepanelen

Onze deskundige medewerkers monteren de installatie en leggen u uit hoe alles werkt. Is er een storing? Geen probleem, onze storingsdienst komt naar u toe voor vakkundige reparatie en/of onderhoud.

Bent u klaar voor zonne-energie?

Laat het ons weten, dan helpen we u met plezier verder. U kunt zich ook verder inlezen op deze website. Zo leest u bijvoorbeeld over de verschillende soorten zonnepanelen, de toepassingen en we vertellen u meer over installatie en onderhoud.

 

Valk solar werkt met zonnepanelen van de volgende merken: