Zonnepanelen aan de gevel

Hoewel een dak voor veel zakelijke en particuliere klanten de ideale plek is voor zonnepanelen, is het ook mogelijk om zonnepanelen te monteren aan de gevel/wand van een bedrijfspand. Dit kan soms een goede oplossing zijn wanneer de gevel een betere zonligging heeft dan het dak. Omdat het aantal zonuren in de winter een stuk lager is, is montage aan de gevel voor hogere gebouwen of vrijstaande panden een goede optie.

Vrijblijvend een offerte op maat voor zonnepanelen aan uw gevel?

  Ja, dat wil ik  

  • Vakkundige montage door specialisten
  • Advies op maat voor uw situatie
  • Bijdragen aan duurzame energie
  • Besparing op jaarlijkse energierekening

Omgevingsvergunning nodig bij zonnepanelen aan gevel

In Nederland hoeft u voor zonnepanelen op een dak geen vergunning aan te vragen. Wanneer u ervoor kiest om zonnepanelen aan de gevel te bevestigen, dan heeft u hiervoor wel een omgevingsvergunning nodig. U vraagt zo’n vergunning aan bij uw gemeente. De adviescommissie ruimtelijke kwaliteit van uw gemeente kan u adviseren over de beste plaatsing van zonnepanelen in uw specifieke situatie.

Profiteer van Fiscale voordelen

Denkt u er als ondernemer over om zonnepanelen aan te schaffen? Dan is het goed om te weten dat er flink wat fiscale voordelen zijn voor bedrijven. Naast de besparing op uw jaarlijkse energiekosten, kunt u de investering tevens afschrijven over een bepaalde termijn. Bovendien kunt u in aanmerking komen voor verschillende subsidies. Bij Valk Solar informeren wij u graag over de mogelijke financiële voordelen voor uw bedrijf. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vakkundige Montage van zonnepanelen aan gevel

Voor montage aan de gevel heeft Van der Valk Solar Systems een montagesysteem ontwikkeld voor waarmee de zonnepanelen veilig aan de muur kunnen worden bevestigd als een soort luifel. Dankzij dit montagesysteem heeft de zonnepaneel meteen een ideale hellingshoek. Deze wandmontage is geschikt voor elk type gevel. Bij montage op deze manier, kan de zonnepaneel ook dienen als zonwering wanneer we deze boven een raam bevestigen.

Zoals gezegd, zorgt het montagesysteem voor zonnepanelen aan de gevel meteen voor een ideale hellingshoek van 30 tot 35 graden. De installatie wordt stevig aan de muur gemonteerd zodat de zonnepanelen bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden.

Bent u er klaar voor om zonnepanelen te kopen?

Laat het ons weten, dan helpen we u met plezier verder. Vanzelfsprekend verzorgen wij het hele plaatje voor u. Van eerlijk advies en professionele installatie tot onderhoud en reparatie. We zorgen ervoor dat u er geen omkijken naar heeft.

 

Valk Solar werkt met zonnepanelen van de volgende merken: